Ronde van Zwitserland

Nico Denz is de eerste aanvaller maar hij wordt snel teruggefloten. Met het klimmen en dalen in de Zwitserse bergen proberen de renners die laatste procentjes aan te scherpen.


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland

Na de Challpass - 62 kilometer à 55 en met de top op 14 kilometer van de finish - gaat het overwegend in dalende lijn naar de finish.

. De Ronde van Zwitserland is de tweede grote voorbereidingskoers op de Ronde van Frankrijk. Met de Eichenberg 3 km aan 74 en de Challpass 63 km aan 63 in de laatste vijftig kilometer zijn de sprinters in ieder geval kansloos. Door Niels Bastiaens.

Maandag 13 juni 2022 om 1155 Na de zege van Stephen Williams gaat de Ronde van Zwitserland verder met weer een serieuze etappe. Haal nu onze Tourspecial in huis. Volg de race live op Touretappenl.

De Ronde van Zwitserland is de tweede van de grote voorbereidingskoersen op de Tour de France. Ronde van Zwitserland 2021 Richard Carapaz won de 84e editie van de Ronde van Zwitserland terwijl Rigoberto Uran en Jakob Fuglsang als tweede en derde finishten. De etappes van de Ronde van Zwitserland 2022 De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht.

De Noor liet de kopgroep achter zich op de slotklim hij kwam alleen boven op de Challpass 2e categorie. In de finale staken Ilan Van Wilder en Remco Evenepoel om de. De strijd spitst zich toe op het slotweekend.

De volgende etappe is weer een heuvelrit dit keer met de laatste top op 14 kilometer van de streep. Dan zijn er namelijk twee aankomsten bergop en een race tegen de klok. In de Leiderstrui maakte een uitgebreide voorbeschouwing.

De ronde duurt tm 19 juni. Tussen Küsnacht en Aesch moeten de renners 1994 kilometer en een kleine 3000 hoogtemeters bolwerken. Richard Carapaz uit Ecuador veroverde in 2021 de eindzege maar hij komt dit jaar niet in actie.

Ook in de. De finish ligt een kleine 4 kilometer na een klimmetje van 38 kilometer à 56. Alle etappes zijn live te zien op de Eurosport Player.

In die etappe moet de Nufenenpas beklommen worden waarvan de top op 2478 meter hoogte ligt. De Ronde van Zwitserland 2021 Foto. De 28-jarige renner uit Ronse lijkt zichzelf dit jaar heruit te vinden bij the Wolfpack.

Het is bij Quick-Step-Alpha Vinyl in de Ronde van Zwitserland niet alleen uitkijken naar Remco Evenepoel maar ook naar de werken van Louis Vervaeke. Remco Evenepoel is de. Toont Remco Evenepoel zich opnieuw.

Ook de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland biedt kansen aan aanvallers punchers of de klassementsrenners. Cor VosKlimmen en tijdrijden daar draait het wat betreft de eindzege om in de Ronde van Zwitserland. Het zwaartepunt van de achtdaagse race ligt met twee bergritten en een tijdrit in het slotweekend.

In de afdaling naar de streep kwam zijn. In de Leiderstrui houdt de deelnemers bij. De afgelopen twee edities ging een Zuid-Amerikaan van INEOSSky er met de zege vandoor.

Andreas Leknessund 23 heeft de mooiste zege uit zijn carrière behaald in de Ronde van Zwitserland. De Spanjaard kwam pas als 150e over de finish in Küsnacht op bijna twintig minuten van winnaar Stephen Williams en liet alleen de sprinters Lorrenzo Manzin en Cees Bol achter zich in de uitslag. De meerdaagse wielerkoers start in Küsnacht en eindigt een week later met een individuele tijdrit in Vaduz.

Met twee etappezeges was Mathieu van der Poel de ster van het eerste deel van de 8-daagse race. Voor Ion Izagirre van Cofidis was de openingsdag van de Ronde van Zwitserland een dag om snel te vergeten. De WorldTour-koers gaat.

De jonge Noor liet zijn medevluchters achter op de laatste klim van de dag en soleerde naar. Vervolgens krijgen zeven man wel de ruimte. Vanaf de top van de Challpass volgt een.

Onderstaande tekst werd geschreven voor de start van de Ronde van Zwitserland en. De Tour de Suisse startte op zondag 6 juni 2021 en finishte op zondag de 13e. Ook de volgende etappes blijven heuvelachtig waarna vanaf rit zes de bergen opgezocht worden.

Kijk dan gratis via één van de onderstaande streamlinkjes. De Ronde van Zwitserland is daarin een belangrijke pijler richting La Grande Boucle. Volg het hier LIVE.

Na 198 kilometer tussen Küsnacht en Aesch kwam de 23-jarige Leknessund solo over de meet. De Brit Stephen Williams Bahrein-Victorius heeft de eerste rit in de Ronde van Zwitserland gewonnen na een sprint van een elitegroep. Ronde van Zwitserland 2022.

Ook de 2e etappe is heuvelachtig. De Ronde van Zwitserland telt acht ritten en eindigt zondag met een individuele tijdrit. Op de slotdag van het Critérium du Dauphiné is de volgende WorldTour-wedstrijd alweer bezig.

In de rit tussen Küsnacht en Aesch moet net als gisteren zon 2700. Vandaag verwerken de coureurs in de Ronde van Zwitserland een heuvelrace. Op 143 kilometer van de finish ronden de renners een klim van 62 kilometer die in laatste 2 kilometer met 84 stijgt.

Dit zijn de deelnemers de favorieten en het parcours van deze editie van de Ronde van Zwitserland. Benoit Cosnefroy Clément Champoussin Nicolas Prodhomme Larry Warbasse Bob Jungels Michael Schär. Vandaag trapt de Ronde van Zwitserland af op een heuvelcircuit.

Helemaal aan het begin van het seizoen klonk bij Vervaeke. Dat leggen de renners viermaal af. In de eerste rit staat de renners een heuvelachtig parcours in lussen rond Küsnacht te wachten.

Ronde van Zwitserland 2022 Stephen Williams won de openingsrit van de Ronde van Zwitserland. Live verslag etappe 1. Volg de race live op Touretappenl.

13 juni 2022 Kijk hier van 12 tot en met 19 juni Live de Ronde van Zwitserland 2022. Deze zondag op 12 juni vangt de 85ste editie van de Ronde van Zwitserland namelijk aan. Uiteraard wil jij geen enkele van de acht etappes missen van deze zware en spannende beproeving.

TV en tijden etappe 2 Ronde van Zwitserland 2022. Dag twee in de Ronde van Zwitserland. Ronde van Zwitserland 2022.

Verversen Na 25 kilometer knallen is. Dit weekend staat wielrenfans weer een indrukwekkend en heuvelachtig spektakel te wachten. De Ronde van Zwitserland telt acht ritten en eindigt volgende zondag met een individuele tijdrit.

De Ronde van Zwitserland bestaat uit acht etappes. Heb je geen abonnement op dit kanaal. De Ronde van Zwitserland is samen met het zondag afgesloten Critérium du Dauphiné de belangrijkste koers in voorbereiding op de Tour de France die op 1 juli begint.


2014 Tour De Suisse Route Racing Tours


Tour De Suisse 2011 Stage 2 The Peloton Descending The Picturesque Nufenenpass On Its Way To Crans Montana Cycling Touring Crans Montana Bike Route


Tour De Suisse Rigoberto Uran Wins Stage 7 Time Trial Cyclingnews Lotto Soudal One Wave Donovan


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg


Tour De Suisse Lotto Soudal Cycle Logo Bike Poster


Tour De Suisse 2018 Black Jersey Cycling Jersey Body Fit Cycling Jerseys


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


Egan Bernal Tour De Suisse 2019 Photo Gettysport Castelli Cycling Cycling Pro Cycling


Tour De Suisse Road Bikes Riding Cycling


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


2011 Tour De Suisse Photos Stage 03 Beautiful Roads Road Trip Fun Scenic Routes


Hennie Kuiper Als Winnaar Van De Ronde Van Zwitserland 1976 Foto Fietsen Fiets Winnaar


Tour De Suisse 2019 Williesmurfy Lycra Men Road Cycling Cycling Photos


Tour De Suisse Cycling Art Print Michael Valenti Artist Cycling Art Print Cycling Posters Cycling Art


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel